Je wilt graag besparen. Ok, je kunt de verschillende vergelijkingssites afgaan om zo de goedkoopste vaste lasten te vinden. Door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier kun je al snel een paar tientjes besparen… 

Let niet alleen op de prijs?

Klantenservice bij een bedrijf is minstens net zo belangrijk als de prijs. Want nergens anders dan bij bedrijven met duizenden klanten geldt de regel “goedkoop is duurkoop”.

Kies je voor de goedkoopste energieleverancier dan kun je er op rekenen dat ze met name kosten hebben bespaard op service. Heb je een vraag aan de klantenservice van een goedkope energieleverancier over bijvoorbeeld je energierekening, dan sta je vaak in een ellenlange wachtrij waar je ook nog eens de volle mep aan belkosten voor moet betalen. Daar zit je niet op te wachten. Als je dan ook nog een een medewerker aan de lijn krijgt die niet weet waar die over praat, dan zou je willen dat je geen klant was geworden.

Wil je echt een goede keuze maken, waar je achteraf ook nog steeds tevreden over bent.. dan moet je niet alleen voor de laagste prijs gaan, maar ook voor goede kwaliteit.

Lees (positieve en negatieve) ervaringen

Op de website OverstapErvaringen.nl vind je veel positieve en negatieve ervaringen over oa energieleveranciers, zorgverzekeraars, internetaanbieders en telecomaanbieders. Ben je dus op zoek naar een andere goedkopere aanbieder lees dan ook de ervaringen over de aanbieders. Zo maak je een weloverwogen keuze waar je achteraf geen spijt van krijgt.

(Visited 118 times, 1 visits today)