Ruim 95% van de Nederlandse bevolking heeft een telefoon abonnement en dat is dus vrijwel iedereen. Het aanbod aan telefoon abonnementen neemt dan ook alleen maar toe en providers verzinnen telkens weer zaken om hun goedkope telefoon abonnementen extra in de spotlight te zetten. Vaak zijn er dan ook acties van abonnement met telefoons, waarbij onder meer kortingen worden gegeven. Kortingen op abonnementen zijn natuurlijk leuk, maar wat ook zeer goed werkt is het weggeven van cadeaus. Dit gebeurt dan ook zeer veel en het blijkt dat men als consument hier zeer goed op reageert. Wat cadeaus betreft kun je onder meer denken aan een gratis tablet of een gratis laptop. Zo zijn er overigens nog veel meer zaken, want ook spelcomputers komen in dergelijke aanbiedingen veelvuldig voor en zo kunnen mensen makkelijker over de streep getrokken worden voor een telefoon abonnement.

Aantrekkelijke abonnementen

Van de abonnementen met cadeaus mogen we gerust zeggen dat dit aantrekkelijke abonnementen zijn om af te sluiten. Bij veel consumenten werken de cadeaus ook verblindend en is men zo in de ban van het gratis krijgen van een cadeau zoals een tablet dat er een abonnement is afgesloten voor men er erg in heeft. Uiteraard leidt dit ook wel eens tot miskopen en laat je daarom dus ook niet verblinden door de cadeaus. Toch is bijvoorbeeld een cadeau als een gratis iPad natuurlijk heel mooi meegenomen, je had immers toch al een telefoon abonnement nodig. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een iPad Mini of een iPad Air.

Kiezen uit cadeaus

Er kan bij de telefoon abonnementen met cadeaus een onderscheid worden gemaakt tussen eigenlijk 2 verschillende aanbiedingen. Dit zijn dan de aanbiedingen die vast zijn gesteld met een vast abonnement, een vaste mobiele telefoon en ook een vastgesteld cadeau, maar daarnaast zijn er de nog samen te stellen abonnementen met cadeaus, waarbij je vrij veel vrijheid krijgt in het kiezen van de mobiele telefoon, het abonnement en daarnaast ook nog eens het kiezen uit diverse cadeaus. Deze aanbiedingen zijn uiteraard wat schaarser, maar daarentegen mogelijk wel meer de moeite waard dan de eerste genoemde aanbiedingen.

(Visited 54 times, 1 visits today)