Bellen

1 Comment

Mobiel bereikbaar zijn willen we allemaal maar dan het liefst zo goedkoop mogelijk. Even snel je Facebookstatus updaten of snel een selfie posten op Instagram, het hoor er allemaal bij. Tegenwoordig kunnen we gewoon niet meer zonder smartphone.

Er wordt minder gebeld en meer gepost

Sinds dat Whatsapp bekend is geworden is het bel en sms-verkeer in Nederland fors gedaald. Tegenwoordig is data veel belangrijker geworden en daar spelen de providers handig op in. Zij zien ook dat de inkomsten flink zijn gedaald en bieden daarom onbeperkt bellen aan en grote databundels tegen een kleine meerprijs. Wij verwachten dat het dataverbruik alleen maar zal toenemen de komende jaren.

Steeds meer consumenten vergelijken en bestellen online

Vroeger gingen we allemaal naar de stad als we iets nieuws nodig hadden. Tegenwoordig zitten we liever thuis achter de computer online te shoppen, simpelweg omdat we via het internet veel goedkoper uit zijn en meer kunnen vergelijken in een kortere tijd. Het is een goede ontwikkeling voor de consument omdat we steeds goedkoper uit zijn maar hierdoor zien we wel steeds meer winkels verdwijnen uit het straatbeeld omdat deze niet kunnen opboksen tegen de voordelige internetprijzen.

Wij helpen u graag op weg met het vinden van de goedkoopste abonnementen

Gsm-topdeal.com is een onafhankelijke vergelijkingssite voor alle smartphones en mobiele telefoon abonnementen. Sinds 2013 helpen wij onze klanten graag met het vinden van de goedkoopste Sim Only en gsm abonnementen. Omdat er tegenwoordig zoveel webshop zijn is het nogal onoverzichtelijk geworden welke aanbieder nou echt de beste aanbieding heeft. Om deze reden hebben wij de website Gsm-topdeal.com in het leven geroepen om het voor u als klant een stuk overzichtelijker te maken.

Op onze website bieden wij een aantal onafhankelijke vergelijkers aan waarmee u op een overzichtelijke wijze alle aanbiedingen van de verschillende webshops en providers met elkaar kan vergelijken. Op deze manier ziet u gelijk welke provider of webwinkel de beste gsm topdeal heeft en deze kunt u direct online bestellen. Om u goed op weg te helpen bieden wij ook een scala aan informatie over de providers, webwinkels en de nieuwste smartphones aan. Zo is het kiezen van de beste smartphone binnen een paar minuten geregeld. Bent u benieuwd of u flink kunt besparen op uw telefoonrekening? neem eens een kijkje op onze website Gsm-topdeal.com en bereken zelf hoeveel u kunt besparen.

0 Comments

Ruim 95% van de Nederlandse bevolking heeft een telefoon abonnement en dat is dus vrijwel iedereen. Het aanbod aan telefoon abonnementen neemt dan ook alleen maar toe en providers verzinnen telkens weer zaken om hun goedkope telefoon abonnementen extra in de spotlight te zetten. Vaak zijn er dan ook acties van abonnement met telefoons, waarbij onder meer kortingen worden gegeven. Kortingen op abonnementen zijn natuurlijk leuk, maar wat ook zeer goed werkt is het weggeven van cadeaus. Dit gebeurt dan ook zeer veel en het blijkt dat men als consument hier zeer goed op reageert. Wat cadeaus betreft kun je onder meer denken aan een gratis tablet of een gratis laptop. Zo zijn er overigens nog veel meer zaken, want ook spelcomputers komen in dergelijke aanbiedingen veelvuldig voor en zo kunnen mensen makkelijker over de streep getrokken worden voor een telefoon abonnement.

Aantrekkelijke abonnementen

Van de abonnementen met cadeaus mogen we gerust zeggen dat dit aantrekkelijke abonnementen zijn om af te sluiten. Bij veel consumenten werken de cadeaus ook verblindend en is men zo in de ban van het gratis krijgen van een cadeau zoals een tablet dat er een abonnement is afgesloten voor men er erg in heeft. Uiteraard leidt dit ook wel eens tot miskopen en laat je daarom dus ook niet verblinden door de cadeaus. Toch is bijvoorbeeld een cadeau als een gratis iPad natuurlijk heel mooi meegenomen, je had immers toch al een telefoon abonnement nodig. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een iPad Mini of een iPad Air.

Kiezen uit cadeaus

Er kan bij de telefoon abonnementen met cadeaus een onderscheid worden gemaakt tussen eigenlijk 2 verschillende aanbiedingen. Dit zijn dan de aanbiedingen die vast zijn gesteld met een vast abonnement, een vaste mobiele telefoon en ook een vastgesteld cadeau, maar daarnaast zijn er de nog samen te stellen abonnementen met cadeaus, waarbij je vrij veel vrijheid krijgt in het kiezen van de mobiele telefoon, het abonnement en daarnaast ook nog eens het kiezen uit diverse cadeaus. Deze aanbiedingen zijn uiteraard wat schaarser, maar daarentegen mogelijk wel meer de moeite waard dan de eerste genoemde aanbiedingen.

0 Comments

Ook op gebied van mobiele telefonie valt veel te besparen. Door uit te zoek welk gsm abonnement het beste bij u past kunt u al snel veel geld besparen. Er zijn diverse websites waarop u gsm abonnementen kunt vergelijken. Zo ook op Gsm vergelijken.com. Daarmee kunt u in een handomdraai de gsm aanbiedingen van veel verschillende gsmwinkels en vergelijkingssites met elkaar vergelijken op prijs, belminuten, dataverbruik en veel meer.

GSM vergelijken: De beste gsm aanbiedingen

Welke telefoon u ook wilt hebben. Op Gsm-vergelijken.com staan ze allemaal netjes weergegeven op basis van uw situatie en voorkeuren. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven welke telefoon u wilt hebben en natuurlijk uw voorkeuren. De gsmvergelijker van GSM-vergelijken.com laat u dan direct zien welke gsm aanbiedingen er allemaal zijn en welke voor u de voordeligste keuze is. Dus wilt u ook uw gsm vergelijken? Ga aan de slag met Gsm-vergelijken.com en vergelijk alle gsm deals van dit moment!

0 Comments


Wil je graag geld besparen maar weet je niet precies hoe je dat kunt doen? Geld besparen is eigenlijk heel eenvoudig, er zijn namelijk tal van zaken waar je tientallen tot zelfs honderden euro’s op kunt besparen. Het kost je slechts enkele minuten van je tijd om te profiteren van zo’n besparing. Een drietal bespaarmogelijkheden nemen wij graag even met je door. Je kunt vervolgens direct aan de slag om geld te besparen!Besparen op je vakantie

Bijna iedere Nederlander gaat minimaal één keer per jaar op vakantie. Een groot deel gaat zelfs twee of drie keer per jaar op vakantie. Of je nou een vakantie binnen Nederland boekt of een verre reis maakt, een vakantie kost altijd geld. Gelukkig is het boeken van een voordelige vakantie een koud kunstje. Hoe kun je ontdekken welke voordelige vakanties er zijn? Tegenwoordig is het heel eenvoudig, via internet kun je alle vakanties met elkaar vergelijken. Binnen een paar minuten weet je welke aanbieder de goedkoopste vakantie aanbiedt. Zo weet je zeker dat je niet teveel gaat betalen voor een zonvakantie of wintersportvakantie. Hoe duurder je vakantie, des te meer je kunt besparen. Zo kan een cruise bij aanbieder A voor 4.000 euro worden aangeboden, terwijl een andere aanbieder slechts 3.400 euro rekent.
 


Besparen op alles in 1

Heb jij al een alles in 1 pakket via je telecom provider? Er zijn nog steeds mensen die 3 losse diensten hebben afgesloten. Bij provider A hebben ze internet, bij provider B telefonie en provider C televisie. Zonde, want met drie losse pakketten ben je vele malen duurder uit. Een alles in 1 pakket is bijna altijd het voordeligst. Ook als je al een alles in 1 pakket hebt zijn er vaak voldoende bespaarmogelijkheden. Je kunt namelijk eenvoudig nagaan of er goedkopere alles in 1 oplossingen zijn. Door de abonnementen te vergelijken kun je dit ontdekken. Via internet kun je snel en eenvoudig zogenaamde vergelijkers raadplegen. Dit zijn tools waarmee je snel een overzicht krijgt van alle aanbieders en hun prijzen. Binnen één minuut zie je welke telecom provider het goedkoopste alles in 1 pakket kan leveren. Besparen op telecom

Ook op het gebied van telecom valt er genoeg te besparen. Maak je al gebruik van een simonly? Simonly’s zijn verreweg het goedkoopst als het gaat om mobiele telefonie. Een abonnement waarbij je een toestel meegeleverd krijgt is in de meeste gevallen duurder. Je zit er bijna altijd 12 of 24 maanden aan vast waarbij je maandelijks een fors bedrag mag betalen. Als je kiest voor een simonly ben je een stuk voordeliger uit. Je zult wel zelf een los toestel moeten kopen, dat is een eenmalige investering. De simonly zelf is goedkoop, voor een paar euro per maand krijg je al behoorlijk wat belminuten. Wil je ontdekken welke simonly’s er bij je passen en hoeveel ze per maand kosten? Vergelijk simonly’s eenvoudig via internet en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Het vinden van de goedkoopste aanbieder kost je slechts een minuut van je tijd!

0 Comments

Bent u al overgestapt op sim only? Sim only is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Sim only is niets anders dan een telefoon abonnement zonder een “gratis” telefoon. Omdat je bij een sim only abonnemnt geen telefoon krijgt maakt de telecomaanbieder minder kosten en dat ziet u terug in lagere beltarieven, meer internet en meer belminuten voor dezelfde prijs of zelfs een lagere prijs! Door over te stappen op sim only kunt u dus flink besparen. Als u tevreden bent met uw huidige telefoon en u niet zo nodig een nieuwe wilt hebben, overweeg dan zeker een sim only abonnement. Sim only is momenteel zeer populair onder de mobiele bellers. U kunt uw telefoonnummer gewoon behouden en de bellen en internetten werkt ook gewoon hetzelfde. Het is dan ook geen wonder dan meer dan de helft van alle mensen al een sim only abonnement heeft afgesloten.


0 Comments

Er zijn maar weinig dingen die voor meer frustratie zorgen dan in de wacht gezet worden bij een duur 0900-nummer. Gelukkig is het mogelijk om deze dure telefoonnummers te omzeilen en zodoende flink wat geld te besparen!

Alternatieven voor 0900-nummers

Bedrijf 0900-nummer Goedkope variant
Banken
Anadolubank 0900 – 517 1900 020 – 5171900
Credit Europe Bank 0900 – 471 1000 020 – 357 6363 of
020 – 357 6300
Energie
Nuon 0900 – 0808 026 – 844 9987
Oxxio 0900 – 556 6777 035 – 626 5800
Verzekeraars
CZ Zorgverzekeringen 0900 – 0949 013 – 594 9949
VGZ Zorgverzekeraar 0900 – 8490 024 – 329 7640
Zilveren Kruis Achmea 0900 – 9674 071 – 367 0911
Reisbureaus
ArkeFly 0900 – 8847 053 – 488 0880 (TUI)
Weekendjeweg.nl/Bungalows.nl 0900 – 8079 020 – 456 4052
D-Reizen 0900 – 1811 010 – 300 1113
Neckermann Reizen 0900 – 555 0555 023 – 513 5555
VacanSoleil 0900 – 9899 040 – 844 7748
Telecomaanbieders
Online 0900 – 9515 020 – 535 5555
Simyo 0900 – 8090 020 – 200 3007
Telfort 0900 – 9596 0800 – 1707
UPC 0900 – 1580 020 – 775 5000
Ziggo 0900 – 1884 088 – 717 0000
Overige dienstverleners
Longfonds 0900 – 227 2596 033 – 434 1295
Nationale Postcode Loterij 0900 – 300 1500 020 – 673 2446
BKR 0900 – 257 8435 088 – 150 2500
Nationale Theaterkassa 0900 – 9203 010 – 591 9000
NS Hi Speed Zakenreis 0900 – 8306 030 – 295 0888
Fa-Med 0900 – 0885 033 – 434 5200
Pathe 0900 – 1458 020 – 575 1751
Politie (Landelijk) 0900 – 8844 0343 – 578 844
Eventim 0900 – 1353 020 – 206 1200
UWV 0900 – 9294 088 – 898 2001

 

Einde van het 0900 nummer?

De regels voor het bellen naar een 0900 zijn sinds 13 juni 2014 veranderd. Nummer die beginnen met 090x zoals 0900, 0906 en 0909 mogen niet meer kosten dan 1 euro per gesprek (plus de normale belkosten). Hierdoor komt er gedeeltelijk een einde aan de dure 0900 nummers. Als een bedrijf verschillende 090x-nummers gebruikt, geldt het maximumtarief alleen voor de klantenservice en bijvoorbeeld niet voor het plaatsen van een bestelling of het opvragen van algemene informatie. Gebruikt het bedrijf hetzelfde telefoonnummer voor meerdere doelen? En is één van die doelen een klantenservice? Dan mag het gesprek niet meer kosten dan €1 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten. Dit geldt zowel voor klanten als voor niet-klanten van het bedrijf.

Bent u geen klant van het bedrijf, maar belt u wel naar een 0900 nummer van het bedrijf of bel je naar een informatie/servicenummer, zoals voor reisinformatie of doorschakelen, dan mag het bedrijf zelf bepalen wat het voor dat gesprek in rekening brengt. De bedrijven zijn verplicht de belkosten voor het betreffende 0900 nummer vooraf te vermelden.