Vastelasten

0 Comments
Bij een aflossingsvrije hypotheek weet een kwart van de huiseigenaren nog niet hoe ze die lening moeten gaan aflossen. Dat is een serieus probleem voor de Nederlandse economie.  Tot deze conclusie komt de Nederlandse Vereniging van Banken op basis van een recent onderzoek. 1.050 Nederlanders met een dergelijke lening hebben hieraan meegedaan.

Vrijwel niemand bekend met probleem

Volgens de Nederlandse Vereniging van Banken maakt slechts 7 procent van de ondervraagden zich zorgen over deze problemen. Veel onduidelijkheid is er over de betaalbaarheid na hun pensioen van de hypotheek. Hierdoor weten huiseigenaren niet of zij nog kunnen blijven wonen in hun huis en de hypotheekrente kunnen blijven betalen zodra men de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Veel mogelijke slachtoffers zijn zich zelfs nog niet eens bewust van de situatie en risico’s.

Waarschuwing voor 700.000 huishoudens

Al eerder waarschuwde de sector dat er 700.000 aflossingsvrije hypotheken aflopen tussen 2035 en 2038, en het recht op hypotheekrenteaftrek stopt. Het merendeel van de huiseigenaren gaat rond deze periode met pensioen. Hypotheekadviseurs zijn verbolgen over het feit dat banken hen niet hebben betrokken bij de campagne en vraagstukken van consumenten.
Bureau DFO stelt inmiddels zelfs dat aanbieders fout bezig zijn. Volgens het gespecialiseerde juristenkantoor hebben aanbieders van hypotheken het provisieverbod overtreden bij het informeren over aflossingsvrije hypotheken.
Momenteel proberen kredietverstrekkers namelijk hun klanten beter voor te lichten. De aanbieders zijn druk met hun zorgplicht en de nazorg onder klanten. In oktober is de campagne “Word ook aflossingsblij” gestart. De bijhorende website van de campagne heeft inmiddels ruim 130.000 unieke bezoekers getrokken.
0 Comments
Volgens Verenging Eigen Huis (VEH) gebruiken negen op de tien mensen met een aflossingsvrije hypotheek deze voor het kopen van een nieuw huis. Hierdoor verhuist de aflossingsvrije hypotheek vaak mee naar een nieuwe eigen woning.
Zowel De Nederlandse bank als de VEH waarschuwen regelmatig voor de gevaren van een aflossingsvrije hypotheek, maar enkele huiseigenaren lossen meer af dan afgesproken. Dit is
geconstateerd na onderzoek door de VEH. Hierin werden 142.000 hypotheekaanvragen van woningbezitters met zo`n risicovolle hypotheek bekeken.

Aflossingvrije hypotheek verhuist vaak mee

Aflossingsvrije hypotheek werd bij 60.000 aanvragen bijna volledig ingezet om een deel van de nieuwe woning te bekostigen. Dit is erg riskant geeft Vereniging Eigen Huis aan. “Vooral vijftigplussers moeten heel kritisch kijken of ze de kosten voor hun woning ook kunnen opbrengen als ze met pensioen gaan, de rente stijgt en de hypotheekrenteaftrek eindigt”, zegt Hans André de la Porte, woordvoerder van VEH.
Kredietverstrekkers werden door De Nederlandse bank al eerder gewezen op dit risico, en dienen hun klanten hierop te wijzen, en over een passende oplossing mee te denken. Echter gebeurt dit nog te weinig geeft De la Porte aan.
Kopers betalen alleen hypotheekrente bij een aflossingsvrije hypotheek en lossen niets af. Hierdoor zijn je maandlasten laag. 700.000 aflossingsvrije hypotheken lopen tussen 2035 en 2038 af en moeten huiseigenaren de lening in een keer terugbetalen. Veel huiseigenaren kunnen dan in de problemen komen, met name ouderen vallen in de grootste risicogroep.

Hypotheekrenteaftrek en aflossingsvrije hypotheek

Vanaf 2011 is het niet meer mogelijk om de rente van je aflossingsvrije hypotheek af te trekken bij de Belastingdienst. Hierdoor is deze hypotheek minder aantrekkelijk. Echter geld deze regel niet voor de huiseigenaren die al een aflossingsvrije hypotheek hadden. Deze huiseigenaren kunnen nog steeds bij de aankoop van een nieuwe woning de lening met hypotheekrenteaftrek inzetten. Deze mag dan niet meer dan de helft van de woning financieren.
Momenteel bestaat de hypotheekschuld voor meer dan de helft uit een lening die niet structureel wordt afgelost. We spreken hier over 340 miljard euro. Vanwege de historisch lage hypotheekrente zijn er substantieel grote besparingsmogelijkheden. Consumenten hebben daarmee de mogelijkheid om veel geld te besparen. De hypotheek is immers de grootste kostenpost van een huishouden. Het is raadzaam en verstandig om daarbij contact te leggen met een onafhankelijk hypotheekadviseur. De adviseur kan vervolgens op basis van de wensen en situatie bepalen wat zinvol is om vervolgens te bepalen welke oplossingen nu en in de toekomst het beste aansluiten.
0 Comments

Waar krijg jij nou echt veel energie van? Wanneer jouw energiekosten betaalbaar blijven misschien? Bespaartips.net laat u namelijk op verschillende vaste lasten tips zien zodat u kunt besparen. En energie besparen hoort daar ook bij. Er zijn zoveel situaties waarbij je energie nodig hebt. En besparen op energie zorgt ervoor dat jij nooit teveel hoeft te betalen.

Energie besparen? Dan beginnen we toch met energie vergelijken?

Het eerste wat misschien bij jou opkomt is om te beginnen met het vergelijken van energie. Dat kan maar verbeter de wereld en begin bij jezelf was het toch? Als jij nou gewoon eens om je heen kijkt in huis. Waar zou jij dan energie kunnen besparen? Dat betekent dus minder energie gebruiken. Wij denken als eerste aan de wasmachine die draait een aantal keren per week. Als je nou eens slimmer zou gaan wassen, en dat betekent ook echt wachten tot die wasmand vol is. Dan hoef je de wasmachine minder vaak te gebruiken en bespaar je energie.

Verbruik simpelweg minder energie en bespaar maximaal

Hoe vaker jij jouw elektrische toestellen in huis gebruikt des te meer energie jij verbruikt. Het weer in Nederland is dan wel wisselvallig maar je kunt jouw was ook drogen binnenshuis, daarmee voorkom jij dat de wasdroger vaker dat werk uit handen neemt. Plus het feit dat je ook daar energie mee bespaart. De was ophangen is niet een energieverslindend karwei en zo gedaan. Bekijk de stopcontacten in je huis hoe groot is de kans dat daar nog een telefoonlader aan is gekoppeld? Trek die stekker eruit want dit neemt ongemerkt ook energie waarvoor jij betaalt.

Koop een standby killer

Elke stekker die je gebruikt hebt en die zijn nut heeft bewezen kun je er dus uittrekken. Als je s’avonds gaat slapen controleer dan ook of alle stekkers uit de stopcontacten zijn gehaald. Je kunt ook nog een stekkerdoos kopen waarop een aan/knop zit. Als je daar je televisie en andere audio-apparatuur aan gekoppeld hebt kun je op de uit knop drukken. Niet veel moeite en ook hier word er niet onnodig energie meer verbruikt.

Uit is dan ook echt in plaats van standby

Vaak als we tv of laptop hebben gebruikt en we zetten hem uit met de afstandsbediening dan gaan we er vanuit dat de tv ook echt uit is. De televisie blijft op dat moment in de standby modus staan en verbruikt gewoon energie. Daarom is de aanschaf van een stekkerdoos met standby killer heel handig. Want met één druk op de knop haal je alle toestellen/apparaten die daarop aangesloten zijn van het elektriciteitsnet af.

Alles gaat veel sneller tegenwoordig, ook het verbruiken van energie

Vroeger startte een computer niet zo snel op als nu dan duurde het even een paar minuten voordat je ook echt kon beginnen. Ook een computer heeft een standby functie dit is om het u als consument gemakkelijker te maken. Want met één druk op de knop verlaat de computer de standby functie en ben je gereed. Maar de computers van tegenwoordig starten al veel sneller op dan hun voorgangers, dus ook hier is het gebruik van een standby killer helemaal niet onverstandig.

Een energiezuinige variant op jouw huidige apparaat

Je kunt het jezelf ook makkelijker maken op een andere manier en dat is beginnen met het vervangen van oude apparatuur. Het is even een investering dat klopt maar wist je wel dat jouw oude koelkast die het overigens nog prima doet heel veel energie verbruikt? Een energiezuinige koelkast met een zuinig energielabel verbruikt bijna de helft minder aan energie dan jouw oude koelkast. Dat scheelt dus ook een flinke duit op jouw eindafrekening energie.

En dan nu: energie vergelijken

Door jouw energieverbruik nauwlettend in de gaten te blijven houden bespaar je toch honderden euro’s per jaar. Je hebt immers veel minder energie verbruikt dus is de kans ook groot dat je geld terug krijgt. Als je dan nu wel met energie vergelijken begint dan bespaar je weer op de leveringskosten van energie. Door de goedkoopste energieleverancier te kiezen die past bij jouw persoonlijke situatie bespaar jij nog eens extra. Hoeveel dat is hangt ervan af hoeveel je nu betaalt voor jouw energie. Met een energievergelijking op maat vindt jij snel uit wie jou de goedkoopste energie biedt.

 

0 Comments

Heb je een veel te hoge energierekening en wil je die zo snel en zo goed mogelijk verlagen? Ga dan na hoeveel energie je verbruikt. Je energieverbruik berekenen kun je doen op de website van Milieucentraal. Klik hier om meer te lezen over het gemiddelde energieverbruik en doe ook de bespaartest! Krijg inzicht in wat je verbruikt en breng zodoende je verbruik omlaag en daarmee ook je energierekening.

0 Comments

vergelijk_com_logoWie wil besparen op de vaste lasten kan daarvoor terecht op honderden vergelijkingssites. Voor alles is eigenlijk wel een vergelijkingssite gemaakt. Zo ook voor het vergelijken van vaste lasten zoals energie, internet, telefoonabonnementen en verzekeringen. Sinds kort is daar een nieuwe vergelijkingssite bijgekomen, namelijk Vergelijk.com.

Vergelijk.com is onafhankelijke vergelijkingssite die zich richt op de kosten van de vaste lasten. Op de site kunt u oa energiebedrijven, internetaanbieders, telecomaanbieders en verzekeringen vergelijken. Vergelijk.com vergelijkt dus het complete plaatje. Hiervoor werkt Vergelijk.com met verschillende andere bekende vergelijkingssites samen. Daar waar de meeste vergelijkingssites zich specifiek richten op een bepaalde branche biedt Vergelijk.com de mogelijkheid om alle vaste lasten te vergelijken.

Vergelijk.com wil niet de concurrentie aangaan, maar wil juist samenwerken met andere vergelijkingssites om zodoende een win win win situatie te creëren. Dat wil zeggen, winst voor de klant, de prijsvergelijker en natuurlijk voor de aanbieders die in de prijsvergelijkers worden vergeleken. De vergelijkingssite kan de kosten laag houden omdat er bijna geen advertentiekosten worden gemaakt, of in ieder geval een stuk minder. Wie bijvoorbeeld op de site terecht komt om energiebedrijven te vergelijken, kan dan ook gelijk het aanbod van alle internetaanbieders vergelijken. Hiervoor hoeft de klant niet nogmaals op een advertentie te klikken. Dit voordeel ziet de klant direct terug in extra voordelige aanbiedingen waardoor de besparing des te groter is.

Vergelijk.com is geen onderdeel of eigendom van een bepaalde aanbieder, maar is volledig onafhankelijk en kan daardoor ook volledig objectief alle aanbieders vergelijken. Daarnaast maakt de nieuwe vergelijkingssite gebruik van een beveiligde verbinding waardoor de gegevens ten alle tijde veilig worden verzonden. Met andere woorden. Via Vergelijk.com kunt u veilig prijzen vergelijken en zorgeloos overstappen. Neem eens een kijkje en geen met de onderstaande sterretjes aan wat u van deze veel belovende vergelijkingssite vind!

0 Comments

Besparen op gas? Er zijn verschillende manieren om op gas te besparen. U kunt meteen al beginnen met besparen op gas door minder lang te douchen. Dat werkt. Wat u ook kunt doen is de verwarming een graadje lager zetten en eerder uit te schakelen voordat u op bed gaat. Dat werkt ook! De warmte is nog steeds aanwezig, maar u hoeft er geen gas meer voor te gebruiken. Misschien heeft u al meer manieren toegepast die hier op lijken.  Wat u ook kunt overwegen is om een andere gasleverancier te kiezen. Als u een gasleverancier kiest met lagere gasprijzen, dan kunt u al snel een paar honderd euro per jaar besparen.

Prijzen van gas vergelijken

Ga eens naar gasprijzen vergelijken op Gasprijzenvergelijken.nl. Dit is een betrouwbare website waarmee u alle gasleveranciers kunt vergelijken op prijs. Zo ziet u in enkele minuten welke gasleverancier voor u de goedkoopste aanbieding heeft. Vergelijk de gastarieven van uw eigen gasleverancier met andere gasleveranciers en u weet direct of u kunt besparen.

U kunt ook andere websites eens uitproberen want gasleveranciers zetten vaak exclusieve acties in waarmee u net even wat meer kunt besparen op gas, maar ook stroom, oftewel energie. Vergelijk de gasprijzen dus ook met andere vergelijkingssites en lees ook onze bespaartips om uw gasverbruik te verlagen zodat u nog meer geld overhoudt voor leukere dingen dan uw gaskosten.

0 Comments

Tot het moment dat je 18 jaar wordt ben je meeverzekerd op de zorgverzekeringspolis van je ouders. Vanaf je 18e zul je zelf een zorgverzekering moeten afsluiten, een aantal zorgverzekeraars biedt speciale jongerenverzekeringen aan zodat je niet teveel betaalt voor zorg, zeker als je hier weinig gebruik van maakt. 

Verplicht verzekerd vanaf 18 jaar 

In Nederland is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Tot je 18e ben je gratis verzekerd via je ouders, maar als je 18 jaar wordt heb je een maand om een eigen zorgverzekering uit te kiezen en af te sluiten. Je vind eenvoudig een ​goedkope zorgverzekering op Bespaartips.net.

Jonge mensen zijn gezonde mensen 

De meeste jonge mensen zijn gezond en maken weinig gebruik van de zorg, de meeste jongvolwassenen hebben genoeg aan de zorgdekking van een (verplichte) basisverzekering en maken geen gebruik van dekkingen uit aanvullende verzekeringen.

Speciale aanvullende verzekeringen 

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden zorgkosten waar vooral oudere mensen gebruik van maken, zoals vergoeding voor steunkousen of een kunstgebit. Als jongere wil je hier natuurlijk geen kosten aan kwijt zijn, jij hebt waarschijnlijk meer aan een vergoeding voor preventieve inentingen, anticonceptie of fysiotherapie. Een aantal zorgverzekeraars hebben speciale aanvullende zorgverzekeringen voor jongeren samengesteld waarbij je alleen betaalt voor zorg die voor jou belangrijk is.

Wel of geen aanvullende verzekering? 

Denk goed na voordat je een aanvullende verzekering afsluit. Maak je bijna nooit gebruik van zorg, dan is het slim om uit te rekenen of je aanvullende verzekering niet meer kost dan je er gebruik van maakt. Als je vaak problemen hebt met je gebit of je komt regelmatig bij de fysiotherapeut dan kan het wel slim zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten zodat je niet onverwachts hoge kosten moet betalen.

Premie verlagen? 

Maak je nooit gebruik van de zorg en wil je zo min mogelijk premie betalen? Je kunt in dit geval kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Bovenop je verplichte eigen risico van €385 kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico tot maximaal €500 extra. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager je maandelijkse premie wordt. Houdt er wel rekening mee dat je dit eigen risico moet betalen als je toch onverwachts gebruik maakt van zorg!

Vraag zorgtoeslag aan 

Veel jongvolwassenen zijn nog niet aan het werk en hebben daardoor weinig inkomsten. De overheid keert zorgtoeslag uit aan mensen die minder verdienen dan een vastgesteld inkomen. Check op de website van de belastingdienst of je in aanmerking komt voor zorgtoeslag, dit liep in 2015 op tot maximaal €79 per maand en zal in 2016 worden verhoogd, zo kun je de kosten van je maandelijkse premie bijna helemaal dekken.

0 Comments

In veel gezinnen wordt jaarlijks veel betaald voor de zorgpremie van de verzekeraar. Hoewel het lastig kan zijn om hierop te besparen, je wilt immers altijd verzekerd zijn, kun je door te vergelijken alsnog enkele tientjes per jaar overhouden. Het is bijvoorbeeld zonde om verzekerd te zijn voor bepaalde kosten, die je vrijwel nooit maakt. Mocht je toch een keer te maken krijgen met kosten waarvoor je niet verzekerd bent via de zorgverzekeraar, dan kun je dit met de besparingen uit de afgelopen jaren alsnog betalen. Niet alleen het vergelijken van de zorgpremies bij verschillende zorgverzekeraars is een mogelijkheid om te besparen, ook het vergelijken van de premies van andere verzekeringen kan een fraaie besparing opleveren op jaarbasis. Denk aan de verzekering voor je auto, de verzekering van je woning, enzovoorts.

Zorgpremies online vergelijken

Met de komst van het internet, is het aantal mogelijkheden om zorgpremies van verschillende zorgverzekeraars te vergelijken flink toegenomen. Op internet vind je tal van websites, waarop je zorgpremies kunt vergelijken. Een van deze websites is Zorgpremie.com! Deze overzichtelijke website geeft je niet alleen informatie over het vergelijken van zorgpremies en over het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering, het geeft je tevens inzicht in de verschillen tussen de Nederlandse zorgverzekeraars.

Begin vandaag nog met besparen, door direct een vergelijking te maken op Zorgpremie.com. Vooraf kun je aangeven wat je eigen risico momenteel is, of hoeveel je wilt hiervoor wilt betalen, op welke onderdelen je verzekerd wilt zijn, enzovoorts. Vervolgens zorgt de vergelijkingswebsite voor een handig overzicht van de meest gunstige zorgpremies in jouw situatie. Na het vergelijken van de zorgpremies is het direct mogelijk om de gewenste zorgverzekering af te sluiten bij de verzekeraar naar keuze. Dit maakt het erg makkelijk om vandaag nog te beginnen met besparen op de kosten van je zorgpremie!

0 Comments

De komst van het internet heeft veel voordelen met zich meegebracht, denk aan de mogelijkheid om altijd contact te houden met vrienden en familie, de mogelijkheid om producten voortaan via internet te bestellen, enzovoorts. Een ander voordeel aan het internet, is de mogelijkheid om de prijzen van producten voor de aanschaf ervan te vergelijken op vergelijkingswebsites. Zo betaal je niet langer teveel voor een abonnement bij je energieleverancier, voor een nieuwe televisie of bijvoorbeeld voor je telefoon. Op deze vergelijkingswebsites zie je vaak na een paar muisklikken al welke aanbieder het goedkoopste voor je is!

Vergelijken van producten

Een vergelijkingswebsite werkt doorgaans erg simpel, zeker voor het vergelijken van bijvoorbeeld energieleveranciers, telecomaanbieders, enzovoorts. Vooraf kun je invoeren hoeveel je maandelijks verbruikt momenteel, waarna de vergelijkingswebsite je direct laat zien welke leverancier het beste bij je verbruik aansluit. Waar je voorheen allerlei formulieren diende in te vullen om een contract af te sluiten, kan dat tegenwoordig een stuk makkelijker. Na het vergelijken van aanbieders kun je je contract direct via de vergelijkingswebsite afsluiten.

Denk vooraf goed na wat je precies wenst af te sluiten. Zo is het soms bijvoorbeeld voordeliger om direct een alles-in-1 pakket te kiezen, in plaats van televisie, internet en vaste telefonie bij verschillende aanbieders af te sluiten.

Producten vergelijken op Goedkoopste.net

Wil je direct zelf leveranciers met elkaar kunnen vergelijken? Een goed voorbeeld van een handige vergelijkingswebsite is Goedkoopste.net. Deze website biedt de mogelijkheid om leveranciers van verschillende diensten met elkaar te vergelijken. Denk aan een vergelijking tussen energieleveranciers, aanbieders van internet voor thuis, van alles-in-1 pakketten en bijvoorbeeld telecomaanbieders. De pagina’s voor het vergelijken van deze aanbieders zijn makkelijk te vinden, op deze overzichtelijke website. Daarbij biedt deze website de mogelijkheid om een contract direct af te sluiten.

0 Comments

Voor veel huishoudens vormen de kosten voor het gasverbruik van de centrale verwarming of een kooktoestel een van de grootste kostenposten. Reden genoeg om te zoeken naar bespaartips voor gas, zodat je aan het eind van het jaar geld overhoudt! In een gemiddelde woning wordt jaarlijks voor ongeveer 1.600 kubieke meter aan gas verbruikt. Dit kan echter lager, door de bespaartips te volgen uit dit artikel. Hiermee help je het verslechteren van het klimaat tegen te gaan en kun je daarnaast honderden euro’s per jaar besparen!

#1: Kies voor een moderne HR-ketel

Heb je momenteel nog een CV ketel in je woning, die al meer dan vijftien jaar oud is? Door deze te vervangen voor een modernere HR-ketel, kun je jaarlijks tot ongeveer 20% besparen in vergelijking met de oudere CV ketels. Hoewel de HR-ketel een flinke investering kan zijn, bespaar je hier op lange termijn behoorlijk mee! Het rendement is dermate hoog, dat je jaarlijks ruim honderd euro over kunt houden.

#2: Maak gebruik van radiatorfolie

Een andere bespaartip voor het gasverbruik in je woning, is het gebruik van radiatorfolie. Over het algemeen geeft een radiator aan twee kanten warmte af, terwijl de warmte aan de achterzijde enkel in de muur kan trekken. Het draagt dus nauwelijks bij aan het verwarmen van de ruimtes in huis. Het gebruik van radiatorfolie zorgt ervoor dat het merendeel van de afgegeven warmte in de woning blijft. Zo hoef je minder gas te verbruiken voor het verwarmen van het huis!

#3: Verbeter de isolatie van het dak

Warmte stijgt op, dit geldt ook voor de warmte in huis. Hoewel je misschien meerdere plafonds hebt, verlaat het merendeel van de warmte je woning via het dak. Door het dak beter te isoleren, blijft er meer warmte in huis en verbruik je minder gas.

#4: Gasprijzen vergelijken loont ook

De meeste mensen kunnen dus al veel geld besparen op gas door het verbruik te verminderen, maar heeft u deze bespaartips consequent toegepast, dan is er misschien nog een mogelijkheid om nog minder te betalen. Door de gasprijzen te vergelijken kunt u de maandelijkse gasrekening verlagen. Ga naar Gasprijzenvergelijken.nl om alle gasleveranciers en hun prijzen te vergelijken, vind de goedkoopste leverancier en u zult zien dat u daar ook nog de nodige centen mee kunt verdienen.

0 Comments

Bent u in het bezit van een auto, dan weet u vast wel dat een autoverzekering verplicht is. Afhankelijk van het aantal schadevrije jaren kan de maandelijkse premie verschillen per autoverzekering. Gelukkig kunt u zelf bepalen bij welke autoverzekeraar u uw auto laat verzekeren. Door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering kunt u al snel een paar tientjes tot wel 180 euro per jaar besparen. Ga daarom op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en bekijk of u kunt besparen.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken kan op veel verschillende vergelijkingssites. Wij van Bespaartips.net hebben een aantal vergelijkingssites voor u uitgeprobeerd en hebben de beste autoverzekering vergelijkingssites voor u op een rijtje gezet.

Top 5 beste autoverzekering-vergelijkingssites

  1. Vergelijkingssite.com – 100% onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite
  2. HoyHoy.nl – 100% onafhankelijke vergelijkingssite (bekend van TV)
  3. Independer.nl – Niet onafhankelijk, maar wel heel bekend
  4. Consumentenbond – Werkt samen met een externe partij
  5. Pricewatch.nl – Eerlijke en betrouwbare vergelijkingssite

5 bespaartips bij het vergelijken van autoverzekeringen

  1. Ga nooit direct op een aanbod in maar vergelijk de autoverzekering altijd op verschillende vergelijkingssites.
  2. Vraag bij uw huidige autoverzekeraar om een goedkopere premie. Veel verzekeraars willen u als nieuwe klant binnen halen, maar uw huidige verzekeraar wil u vast ook wel een beter aanbod doen.
  3. Denk om de welkomstpremies. Deze lijken in het begin wel heel goedkoop, maar deze moet u vaak via een hogere premie weer terug betalen.
  4. Ga na of de vergelijkingssite 100% onafhankelijk is en dus geen eigendom is van een bepaalde autoverzekeraar.
  5. Ga ook na of de vergelijkingssite ook 100% objectief is. Vergelijken ze wel alle autoverzekeringen op de markt?

Kies de goedkoopste autoverzekering

Via verschillende vergelijkingssites kunt u een goedkopere autoverzekering afsluiten. Door de verschillende vergelijkingssites in verschillende tabbladen te openen in uw browser kunt u de resultaten van de vergelijkingssites naast elkaar vergelijken en zien welke vergelijkingssite nu echt de meest voordelige aanbieding voor u heeft. Vergelijkingssites hebben vaak exclusieve aanbiedingen die alleen op de betreffende vergelijkingssites te krijgen zijn en dus niet op de website van de autoverzekeraar. Deze aanbiedingen kunt u ook weer vergelijken. Neem dus niet te snel een beslissing, maar neem de tijd om de beste autoverzekering te kiezen voor uw situatie en voorkeuren. Alleen dan maakt u een weloverwogen keuze!

 

0 Comments

De meeste mensen zijn er niet zo er niet mee bezig,maar ze zouden het wel moeten doen. Namelijk het vergelijken van hun zorgpremie, dan kan gemakkelijk op Zorgpremie.com. Waarom zou u uw zorgpremie vergelijken?

Alle zorgpremies op een rij

Er zijn tegenwoordig steeds meer zorgverzekeraars die dezelfde zorgverzekering bieden tegen betere voorwaarden met een scherpere zorgpremie. Op Zorgpremie.com kunt u alle zorgpremies vergelijken en direct zien welke zorgpremie voor uw situatie en voorkeuren de voordeligste keuze is.

Goedkoopste zorgverzekering

Door te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering kunt u al snel een paar tientjes per jaar besparen. Als u dat vermenigvuldigd met het aantal maanden in 1 jaar, dan komt u al snel uit op een bedrag van meer dan 100 euro. Ga dus snel naar Zorgpremie.com om te weten hoeveel u precies kunt besparen. Heeft u met het vergelijken de voordeligste keuze gemaakt, dan kunt u via de site direct een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Zeker de moeite waard!

0 Comments

geldbesparen

Een huishouden draaiende houden is duur, maar dit hoeft niet als u maar weet waar u op kunt besparen. De basisbehoeften zijn nog altijd elektriciteit, gas en water. De behoeften die daarna komen zijn uw boodschappen, en het genot van internet en tv.

Besparen op telecom

U kunt besparen op het abonnement van uw tv en internet. Vast bellen is eigenlijk geen levensbehoefte en de meeste mensen gebruiken hun mobiele telefoon hiervoor. Continue reading »

0 Comments

Je wilt graag besparen. Ok, je kunt de verschillende vergelijkingssites afgaan om zo de goedkoopste vaste lasten te vinden. Door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier kun je al snel een paar tientjes besparen…  Continue reading »