grootverpakking-wasmiddel

U ziet ze wel de folders die ééns per week bij u op de deurmat vallen. Doe hier uw voordeel mee want in deze folders staan genoeg producten waar u op kunt besparen. De ene portemonnee is de andere niet dus zijn er mensen die moeite hebben om van het weinige geld dat ze overhouden rond te komen.

Drogisterij ketens voor grootverpakkingen

Vooral winkels zoals Kruidvat en Trekpleister hebben aanbiedingen in grootverpakkingen. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor een 3 liter fles wasmiddel een paar euro minder. Dit scheelt u op het wassen, het zijn ook nog eens A merken wasmiddel dus u hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit minder is. Maar er worden veel meer producten aangeboden in zulke blaadjes, en als je geen folders ontvangt thuis, dan zou ik gewoon op internet gaan vergelijken.

Wanneer je bijvoorbeeld 5 tubes tandpasta zou kopen voor een goedkoper prijsje, dan heb ten eerste een voorraadje aan tandpasta en je bent goedkoper uit. Zo doe je dat met andere boodschappen ook die in de aanbieding zijn:

  • Wc papier
  • Shampoo en conditioner
  • Snoep en chips
  • drinken

Drie halen 2 betalen

Supermarkten spelen handig in op het koopgedrag van haar consument en bied daarom heel vaak flessen drinken aan, zoals 1+1 gratis of 3 halen 2 betalen. Hier zit hem ook de besparing in en dit scheelt u op de langere termijn ook geld. U kunt zelfs een lijst maken van de aanbiedingen die u denkt nodig te hebben en bekijkt de folders hierop, het is zelfs een leuk karwijtje om te doen. In Amerika hebben ze er zelfs een programma aan gewijd: Couponing, daar ontvangen ze coupons voor boodschappen en ze maken er daar zelfs een sport van om zoveel mogelijk boodschappen in te slaan en deze vervolgens te betalen met coupons. Dan zitten ze met een kelderkast vol met ketchup omdat ze deze in principe gratis kregen door te betalen met de coupons. Dat hebben wij in Nederland niet, maar het besparen door grootverpakkingen te halen komt redelijk in de buurt.

Groothandels in boodschappen

Groothandels zoals een Makro of Sligro hebben ook van tijd tot aanbiedingen in grootverpakkingen in boodschappen. Kent u iemand met een pas van de Makro of Sligro vraag dan eens of u deze mag lenen. Een makro of sligropas word alleen verstrekt aan ondernemers dus deze pas is niet voor iedereen weggelegd. Maar de kans is groot dat er iemand in uw omgeving wel in het bezit is van zo’n pas.

 

 

 

(Visited 77 times, 1 visits today)