geld besparen met bespaartips

Bent u op zoek naar de goedkoopste autoverzekering, de goedkoopste energieleverancier of wilt u een nieuwe telefoon met of zonder abonnement? Een onafhankelijke vergelijkingssite biedt uitkomst als het gaat om het vinden van het goedkoopste product. Op Vergelijkingssites die onafhankelijk prijzen vergelijken worden vaak aantrekkelijke kortingen aangeboden waarmee u goedkoper uit bent dan rechtstreeks via de website van de aanbieder zelf. Dat komt doordat er op vergelijkingssites veel concurrentie aanwezig is en wie als goedkoopste uit de bus wil komen zal vaak extra korting moeten weggeven om de concurrent de overtreffen.

Omdat er meerdere vergelijkingssites zijn is het raadzaam om meerdere vergelijkingssites te gebruiken en de resultaten daarvan te vergelijken. Vergelijkingssites maken vaak exclusieve afspraken met de aanbieders. Hierdoor is het mogelijk dat u op de ene vergelijkingssite goedkoper uit bent dan op de andere.

Welke vergelijkingssites raadplegen

Er zijn in Nederland een aantal grote vergelijkingssites te vinden die speciale afspraken maken met de aanbieders. Dat zijn oa;

  • Pricewatch.nl
  • Vergelijk.com
  • Goedkoopsteenergie.com
  • Vergelijkingssite.com
  • Energievergelijking.nl

Dit zijn onafhankelijke vergelijkingssites die vaak goedkopere aanbiedingen hebben gekregen omdat ze veel bezoekers trekken. Als u deze aanbiedingen met elkaar vergelijkt zult u zien dat er soms kleine en soms ook grote prijsverschillen zijn te vinden. Hier zit uw voordeel. Vergelijk daarom de resultaten om te weten bij welke vergelijkingssite u moet zijn voor de laagste prijs.

(Visited 115 times, 1 visits today)