Zonnepanelen zijn populair. Duizenden mensen hebben al zonnepanelen aangeschaft om zo hun elektriciteitsverbruik tot het minimum te beperken. Sommige mensen wekken zoveel elektriciteit op dat ze er een aardig zakcentje mee verdienen.

Zonnepanelen worden steeds goedkoper en ook simpeler om te installeren. Hierdoor zakken de prijzen. Bent u eigenaar van zonnepanelen dan wilt u een zo voordelig mogelijk tarief voor de door u opgewekte elektriciteit. Het is daarom raadzaam om de tarieven van energie eens goed te vergelijken. Immers, u wilt een zo laag mogelijk levertarief, maar ook een zo hoog mogelijk tarief voor het terugleveren van de opgewekte elektriciteit aan het netwerk van uw energieleverancier.

Terugleververgoeding per energieleverancier

De vergoedingen voor het terug leveren van energie kunnen per aanbieder verschillen. Energieleveranciers mogen de hoogte van hun tarieven zelf bepalen. Hieronder ziet u de vergoedingen per leverancier. Doe er uw voordeel mee!

 

Energieleverancier Terugleververgoeding
Essent €0,08 per kWh*
Eneco €0,092 per kWh (vast tarief)
Energiedirect.nl €0,07 per kWh*
ENGIE Hetzelfde als het kale leveringstarief volgens het energiecontract.*
E.On €0,07 per kWh*
Nuon €0,07 per kWh*
Greenchoice €0,11 tot 10.000 kWh, daarna hetzelfde als het kale leveringstarief volgens het energiecontract.
Nederlandse Energie Maatschappij Hetzelfde als het kale leveringstarief volgens het energiecontract, inclusief btw, exclusief opslag duurzame energie en energiebelasting.
Budget Energie Hetzelfde als het kale leveringstarief volgens het energiecontract, inclusief btw, exclusief opslag duurzame energie en energiebelasting.
Oxxio Hetzelfde als het kale leveringstarief volgens het energiecontract.*

 

* = exclusief btw, opslag duurzame energie, energiebelasting en overheidskosten. De tarieven kunnen tussentijds verandert zijn. Check de actuele tarieven op www.vergelijk.com/energie.

 

(Visited 55 times, 1 visits today)