Over het hoe en waarom van bespaartips toepassen kunnen twee redenen ten grondslag liggen.

De eerste is dat u moet gaan besparen omdat u iedere maand aan het einde geld tekort komt. Door de huidige crisis en bezuinigingen wordt dit een steeds grotere groep, en is het niets om u voor te schamen. Besparen kan echter ook zonder dat de mensen om u heen er iets van merken. Hier op bespaartips .net kunt u de nodige inspiratie opdoen en dan de tips naar eigen inzicht in uw huishouden toe passen.

De tweede doelgroep zijn mensen die willen besparen omdat ze vinden dat ze hard genoeg voor hun geld moeten werken en het daarom niet klakkeloos over de balk willen gooien. Of mensen die hun prioriteiten ergens anders stellen (bijv 2 x per jaar op vakantie gaan in plaats van 1x). Deze groep consumenten zijn echt gedreven om te besparen op hun maandelijkse uitgaves omdat ze er weer andere dingen voor terug gaan zien. Bij hun zijn de bespaartips vooral bedoeld om extra dingen met hetzelfde inkomen te realiseren.

Zo ziet u dat er diverse redenen kunnen zijn waarom een mens wil gaan besparen. Het woordje wil in de voorgaande zin is echter wel van cruciaal belang bij besparen. U moet het echt willen; dan pas heeft het kans van slagen! Vaak moet u om de bespaartips goed door te kunnen voeren veel van uw gewoontes aanpassen. Gewoontes die u heeft bij bijvoorbeeld het doen van de dagelijkse boodschappen, maar ook gewoontes betreffende uitgaan of geregeld duurdere producten kopen.

U zult zien dat als u die discipline kunt opbrengen dat het zeer zeker de moeite waard is geweest als blijkt dat u nu wel iedere maand rond komt met uw geld of als u tot de tweede doelgroep behoort ;gaat genieten van die tweede vakantie. Het toepassen van bespaartips heeft dus voor iedereen nut. Ook voor u !

Wij willen u helpen door u net dat kleine beetje extra inspiratie te geven waardoor u ook weet waarop, maar vooral hoe u kunt besparen. U hoeft deze bespaartips alleen nog maar aan te passen aan uw persoonlijke situatie. Deze website geeft slechts de mogelijkheden en de richting aan. U zult zelf moeten beschikken over doorzettingsvermogen en wilskracht. Heeft u dat in u dan zal besparen geen probleem zijn.

Heeft u dat echter niet in u dan kunt u daar aan werken door u zelf voor te spiegelen dat besparen echt nodig is of om van besparen een sport te maken. U zult zien dat het dan minder moeilijk is, en mocht het een keer niet lukken; wees dan niet al te streng voor uzelf en start opnieuw. Geef in ieder geval nooit op want iedere euro die u bespaart telt. Veel succes !

(Visited 54 times, 1 visits today)