Bent u in het bezit van een auto, dan weet u vast wel dat een autoverzekering verplicht is. Afhankelijk van het aantal schadevrije jaren kan de maandelijkse premie verschillen per autoverzekering. Gelukkig kunt u zelf bepalen bij welke autoverzekeraar u uw auto laat verzekeren. Door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering kunt u al snel een paar tientjes tot wel 180 euro per jaar besparen. Ga daarom op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en bekijk of u kunt besparen.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken kan op veel verschillende vergelijkingssites. Wij van Bespaartips.net hebben een aantal vergelijkingssites voor u uitgeprobeerd en hebben de beste autoverzekering vergelijkingssites voor u op een rijtje gezet.

Top 5 beste autoverzekering-vergelijkingssites

  1. Vergelijkingssite.com – 100% onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite
  2. HoyHoy.nl – 100% onafhankelijke vergelijkingssite (bekend van TV)
  3. Independer.nl – Niet onafhankelijk, maar wel heel bekend
  4. Consumentenbond – Werkt samen met een externe partij
  5. Pricewatch.nl – Eerlijke en betrouwbare vergelijkingssite

5 bespaartips bij het vergelijken van autoverzekeringen

  1. Ga nooit direct op een aanbod in maar vergelijk de autoverzekering altijd op verschillende vergelijkingssites.
  2. Vraag bij uw huidige autoverzekeraar om een goedkopere premie. Veel verzekeraars willen u als nieuwe klant binnen halen, maar uw huidige verzekeraar wil u vast ook wel een beter aanbod doen.
  3. Denk om de welkomstpremies. Deze lijken in het begin wel heel goedkoop, maar deze moet u vaak via een hogere premie weer terug betalen.
  4. Ga na of de vergelijkingssite 100% onafhankelijk is en dus geen eigendom is van een bepaalde autoverzekeraar.
  5. Ga ook na of de vergelijkingssite ook 100% objectief is. Vergelijken ze wel alle autoverzekeringen op de markt?

Kies de goedkoopste autoverzekering

Via verschillende vergelijkingssites kunt u een goedkopere autoverzekering afsluiten. Door de verschillende vergelijkingssites in verschillende tabbladen te openen in uw browser kunt u de resultaten van de vergelijkingssites naast elkaar vergelijken en zien welke vergelijkingssite nu echt de meest voordelige aanbieding voor u heeft. Vergelijkingssites hebben vaak exclusieve aanbiedingen die alleen op de betreffende vergelijkingssites te krijgen zijn en dus niet op de website van de autoverzekeraar. Deze aanbiedingen kunt u ook weer vergelijken. Neem dus niet te snel een beslissing, maar neem de tijd om de beste autoverzekering te kiezen voor uw situatie en voorkeuren. Alleen dan maakt u een weloverwogen keuze!

(Visited 46 times, 1 visits today)